2015. augusztus 29., szombat

Szúnyogriasztó karkötő / 8db-os csomag - Jelenlegi ára: 1 490 Ft


Vásárolj rizikó nélkül, egy megbízható eladótól! Ha nem felel meg a termék, visszahozhatod és visszaadjuk a pénzed.
Számla 1 év garancia
Szúnyogriasztó karkötő - 8db-os csomag
Te is irtózol a szúnyogoktól?
Az előrejelzések szerint az idei nyáron több szúnyoginvázió is várható. A szeszélyes időjárás nekik kedvez, ezért nagyon elszaporodtak, ráadásul új, veszélyes fajok is megjelentek, így kb. kétszer annyian lesznek mint tavaly és mind a vérünket akarják.
Tartsd őket távol magadtól!
A szúnyogok a kilélegzett és verejtékezéskor elpárologtatott szén-dioxid alapján találnak rád, mint lehetséges élelemforrásra. A karkötő ph semleges textilből készült és 100% természetes citronella olajat tartalmaz, ami a szervezeted kipárolgásával keveredve megzavarja a rovarok érzékszerveit. A növény aromája irritálja a kifinomult szaglószervvel rendelkező élősk�! �dőket, ezért kerülik az ilyen környezetet, így amikor a karkötőt hordod, gyakorlatilag láthatatlanná válsz számukra.
Egy db karkötő 24-48 órás védelmet biztosít és enyhe, kellemes citrom illatot érzel viselése közben. Praktikus tasakban szállítjuk használat után, csomagolásába légmentesen visszazárható, így a 24 óra több részletben is felhasználható. Semmilyen toxikus vagy mérgező anyagot nem tartalmaz, allergiások és 3 év felett kisgyermekek is használhatják. (3 éves kor alatt, a lenyeléses fulladás veszélye miatt nem javasoljuk)
Szúnyogirtás a lakásban egy villanással? Ez a Buzz Zapper! Az akció ideje alatt most ez is féláron!
Normál áron egy darab karkötő 390 Ft-ba kerül, bevezető, termékismertető akciónkban 1490 Ft-os áron hozzájuthatsz a nyolcdarabos csomaghoz, így kevesebb, mint 190 forintra jön ki darabja. Figyelem! A termék jelen ajánlatban kizárólag 8-as ak! ciós csomagban rendelhető, tehát ha 1db terméket rendelsz! , 1490-ftért, akkor 8 db szúnyogriasztó karkötőt vehetsz át, ha kettőt rendelsz 2980-ba kerül a termék, 16db karkötő jár ennyi pénzért és így tovább.
Bármennyi akciós csomag vásárlása esetén is csak egyszeri szállítási díjat kell fizetned, amely előre utalás esetén 780 Ft, utánvétes fizetés esetén pedig 1480 Ft többletköltséggel jár.
Eredeti ár: 3 120 Ft
Akciós ár:
1 490 Ft
Keresd Bonzobonzijevics további akcióit termékeink között!


Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2015-09-19 22:18 . Szúnyogriasztó karkötő / 8db-os csomag - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése