2015. december 30., szerda

Tárkony , szárított - Jelenlegi ára: 130 Ft

Gyógyhatás
 Emésztési zavarok, hányinger, puffadás, csuklás, reuma, ízületi gyulladás, valamint - ahogy a görögök is tették - fogfájás ellen. Növeli az étvágyat, hashajtó, enyhíti a menstruációs fájdalmakat, teaként fogyasztva pedig nyugtató hatású, és vesetisztító. Ugyan erős íze miatt keveset használunk belőle, a tárkony kiváló vas-, kalcium-, mangán-, kálium-, magnézium-, C-vitaminforrás, valamint tartalmaz rezet, cinket és foszfort is.
Jellegzetes illatú, íze kissé kesernyés, enyhén az ánizsra emlékeztet. Savanyúságok, raguk, levesek, húsételek fűszerezésére, szárított-morzsolt verzióban. z egyetlen fűszer, ami szárítva jobban kiadja az aromáját.
Gondosan szedett. Bogár, por, szármentes.
Fontos információk
A termékeim ár-érték-arányban vannak indítva. Lefelé nem mennek az áraim. Ügyelek, hogy megfelelő minőségű holmikkal jelentk! ezzek. Mindenre 1 hetes garanciát vállalok. Még nem kaptam vissza semmit. Nézd meg az értékeléseimet. Licitet nem törlök. Ha problémád van, jelentkezz . Minden megoldható ! Én sem vagyok hibátlan, előfordulhat kifogás. Előbb mindig kérdezz, mindenre válaszolok, mindent mérek. Sima levélben csak a vevő kifejezett kérésére küldök, azért felelősséget nem vállalok. A pénz számlámra érkezése utáni nap postázok . 10. 000 Ft felett én állom a postaköltséget, kivéve a ruhacsomagokat.

Jelenlegi ára: 130 Ft
Az aukció vége: 2016-01-20 23:57 . Tárkony , szárított - Jelenlegi ára: 130 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése