2017. június 30., péntek

Alakos enteriőr antik olajfestmény Kardos keretben - Jelenlegi ára: 21 999 Ft

Alakos enteriőr festmény, olaj , vászon, kasírozva. (Nincs kibontva a kép hátoldala, ezért nem tudom megmondani, hogy mire kasírozták. ) Eredeti saját keretében! Őszinte kép a békebeli időkből, amire nem utólag került rá valaki által valamelyik neves festő szignója, azaz nem újkori hamisítvány. Saját. Az 1930-as években készült. Ki az alkotója? Nem tudom.
Kardos Gábor aranyozó, üveges, vászonalapozó műhelyéből kikerült keret (Kardos Gábor Képkeret és Lécgyár), amit a festmény bontatlan (! ) hátoldalán lévő régi tanúsítványon látható/olvasható. (Nem utólag ráragasztott, ezért kezességet merek vállalni. ) A minimálárat a gyönyörű kerethez képest adtam meg, azért indul ennyiről a licit.
Külső mérete: 39x47cm (keret), festmény 31, 5x34, 5cm.  Amint írtam: ez a festménynek a saját eredeti közel 90éves kerete, nem bolhapiacon hozzávásárolt és beleerőszakolt! Teljesen ép antik darab!
Csak személyesen vehető át Budapesten, nálunk Zuglóban. Elnézést, de nem foglalkozok postázással. Csupán azért eladó, mert másik lakásba költöztünk ahol nem illik a bútorzathoz, kamrában tárolni viszont nem szeretném.
Vaterán történt egyeztetés esetén az aukciót lezárhatom, ha kölcsönösen elfogadható az ár.

Jelenlegi ára: 21 999 Ft
Az aukció vége: 2017-07-07 18:43 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése