2017. augusztus 28., hétfő

NUMAN Reference 802 2-sávos polc hangfal pár, ezüst burkolattal, fekete - Jelenlegi ára: 58 290 Ft


NUMAN Reference 802 2-sávos polc hangfal pár, ezüst burkolattal, fekete
Termékkód: 60001614
Stílusosan decens ESZTéTIKUS HANG A Reference hangfalak, mint ahogyan a nevük is mutatja, referenciával rendelkeznek ami a NUMAN hangszóró technológiát illeti. A gondosan kiválasztott komponensek és a kiegyenlített hangolás egyedülállóvá teszik a hangzást. A klasszikus dizájn a gazdag színválasztékkal egyszerűen beilleszkedik bármilyen környezetbe. A NUMAN Reference 802 2-sávos polc hangfal sztereó használatra, valamint házimozi rendszerhez is alkalmas, a magasabb igényeket is kielégítve. Az aktív subwoofer és erősítő használatával monitoring-ra is alkalmas. Az akusztikus megjelenést mindenekelőtt neutrális középhang árbrázolás és levegős könnyedség jellemzi. Precíz munka TISZTA HANG KULTÚRA A kétsávos rendszer egy 16, 5 cm (6, 5") mély hangszóróval és egy beépített NUMAN hangvezetéssel ellátott magas hangszóróval rendelkezik. Az alumínium öntvény kosár, a ferrit mágnes és az optimálisan merevített bassreflex fa szerkény, amely akusztikus habbal tompított, garantálják a lebilincselő zenei élményt. Mint hangoló komponens a konstrukció talaj felőli részén M8 menetek találhatóak. Ehhez közvetlenül használhatók a hangfal tüskék, amelyek szintén elérhetőek webáruházunkban. A NUMAN Reference hangfalak tipikusan 4 Ohm-os hangfalak, amelyek bármelyik erősítőhöz csatlakoztathatók. Nagy teljesítményű erősítőt ajánlott használni, melynek kimeneti teljesítménye 100 - 150 Watt és 30 cm hellyel rendelkezik minden oldalról. Abban az esetben, ha a Reference 802-t szatelit hangfalként használja az első vagy hátsó részen, elegendő 30 Watt / csatorna. Zárszó SZABAD VÁLASZTÁS összesen négy szín közül választhat. A klasszikus fehér vagy fekete, valamint a kicsit individuálisabb szürke tölgy vagy paliszander. A Reference termékcsalád burkolat nélkül készült. A hangfal legérzékenyebb része - a magas hangszóró - fém ráccsal fedett, amely védelmet nyújt az ujjakkal való megérintés ellen.
Fő jellemzők:
16, 5 cm (6, 5") mély hangszóró alumínium öntvény kosárral és ferrit mágnessel Magas hangszóró selyemmel, beépített NUMAN hangvezetéssel és védőráccsal NUMAN hangszóró terminál aranyozott csatlakozókkal Szilikon lábak a vibráció ellen M8 menet a választható NUMAN tüske szerelése érdekében Hangfal burkolat mágneses rögzítő rendszerrel Műszaki paraméterek:
Csatlakozás: 1 x hangszóró terminál Tartós teljesítmény: 80 Watt / db Csúcs teljesítmény: 120 Watt / db Impedancia: 4 Ohm HDF hangfal MDF konstrukció Tompító anyag: akusztikus hab NUMAN bassreflex port biztonsági hálóval Frekvencia terjedelem: 60 Hz - 22 kHz +/- 3 dB Ajánlott erősítő teljesítmény: 100-150 W Küldemény tartalma:
2 x NUMAN polc hangfal 8 x szilikon láb 2 x burkolat Használati utasítás
Termék méretei:
21 x 33, 1 x 33 cm (SZxMxM) Tömeg: 7 kg / db
Képek:


Jelenlegi ára: 58 290 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése