2017. december 24., vasárnap

ADAX NEO NP 2000 W fűtőpanel 5 év csere garancia+ajándék Energizer ultra+ tartós elem - Jelenlegi ára: 79 000 Ft

Elektromosradiátor, villanyradátor, fűtés kiegészítő, kájha, olajradiátor, Az ADAX NEO vadonatúj fejlesztés az elektromos fűtés világában.
Műszaki és esztétikai tartalma is tükrözi a magas színvonalú skandináv mérnöki precizitást, Műszaki és esztétikai tartalma is világszínvonalú remekmű született a világhírű HAREIDE-DESIGNMILL tervezőitől, melynek bizonyítéka, hogy a Norvég Formatervezői Tanács (Norks Designrad) 2008 évi díját elnyerte. Az ADAX NEO egyesíti és teljesíti a gazdaságos működés és a modern esztétikai megjelenés által támasztott követelményeket a fűtés világában. Az ADAX NEO használói amellett, hogy egy gyönyörű, minden enteriőrbe kiválóan illeszkedő, a szokványostól eltérő elektromos fűtéssel büszkélkedhetnek, a digitális vezérlés és a kiváló hatásfok révén a mai fűtőpanelek között az ADAX NEO a leggazdaságosabb üzemeltetést szavatolja.
Az ADAX NEO hagyományos 230 V hálózati feszültségről üzemeltethető, a fűtőpanelben egy egyedi fémösszetételű fűtőbetét és egy elektronikus vezérlés van, melyeknek köszönhetően a fűtőpanel képes a legkorszerűbb gázüzemű fűtésrendszerekhez hasonló üzemeltetési költségekkel működni. olcsó, olcsón, e
ADAX NEO NP 2000 W norvég elektromos, energiatakarékos fűtőpanel (fűtőtest) kifejezetten hatékony. Megvásárlása mellett szól, hogy majdnem 100 százalékos a hatásfoka, gazdaságosan működik, vezérlése pontos, kiépítése kedvező árú, hosszú élettartalmú, nem igényel karbantartást, lenyűgözően innovatív. A NEO NP díjnyertes formatervű modell 4 színben kapható; fehér, piros, szürke, fekete.

Jelenlegi ára: 79 000 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése