2019. augusztus 29., csütörtök

Moonbasanails Fixálásmentes Matt Leoldható fényzselé műkörömre 6ml - Jelenlegi ára: 1 390 Ft

Moonbasanails Fixálásmentes Matt Leoldható fényzselé 6ml
A leoldható matt fedő zselével tartósabbá, erősebbé tudod varázsolni a körömdíszítésed. A fedő zselé tartós "fényű", kopásálló és nem sárgul be. Használat után nem levegősödik és nem repedezik fel. A leoldható matt fedő zselét nem kell fixálni! Használhatod géllakkos műköröm megerősítésére, fedésére. Rögzíthetsz bele körömdíszítéseket, mint például strasszköveket, köröm ékszereket, akril hatású matricákat, és bármilyen körömdíszítést.
Az ÁR Egy( db) TermÉkre ÉrtendŐ!
Termékeim között a Moonbasanails szinte összes termékét megtalálod mint kéz és körömápolás műköröm építés( gépek is) kategóriában mint a proffeszionális műszempilla építés termékeit is. A termékeket hetente kétszer van lehetőségünk személyesen átadni vagy postán való rendelés esetében teljesíteni! Bármilyen felmerülő kérdéssel kapcsolatban szívesen segitünk, használattal kapcsolatosan vagy a termékkel. Termék használata röviden: Minden esteben a körmöt elő kell készíteni, Nail Prep és Bonder használata szükséges, a géllakk használatánál szükséges alap UV körömerősítő és fedő fény használata, illetve UV/LED lámpa használata, ezek mindegyike megtalálható a termékeim között!
Megrendelést követően automatikusan megkapod e-mailben az átutaláshoz szükséges adatokat.           
Ha 8. 000, -Ft feletti összegben vásárolsz termékeimből, akkor postaköltséget nem kell fizetned, ingyen postával teljesítem megrendelésed!


Jelenlegi ára: 1 390 Ft
Az aukció vége: 2019-09-18 19:35 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése