2019. szeptember 27., péntek

Lowa női hótaposó 37-es - Jelenlegi ára: 5 000 Ft


Eladó női LOWA hótaposó 37-es méretben, fekete színű
 EUR: 37          UK: 4        USA: 6      CM: 236
A LOWA története 1923-ban kezdődik Németországban. Johann Wagner cipőkészítő mester mind három gyermeke folytatta a családi mesterséget: Hans 1921-ben hozta létre a Hanwag márkát, Adolf Hochland néven kezdett munkába, míg Lorenz, neve kezdőbetűiből alkotva a márkanevet, megalapította a LOWA-t
„ A minőség, a kényelem és a funkcionalitás a legfontosabbak” filozófiát követve kezd el gyártani lábbeliket, melyek a 20-as évek végén az újszerű dupla varrásnak köszönhetően egyre ismertebbek lesznek. 1953-ban Lorenz meghal, majd pár évvel rá lánya, Berti és férje kezdi újra felépíteni a közben fizetésképtelenné vált céget. Az aprólékos munka, az apa filozófiájának követése és az általuk kifejlesztett, forradalmian új technológiák alkalmazása fokozatosan meghozza gyümölcsét. Ezek közül talán a legegyedibb fejlesztés a bakancsok oldalára vulkanizált, a talppal összefüggő borítás, amely egyedülálló oldaltartást ad a lábbelinek.
2010-ben már több mint 2 millió pár LOWA lábbeli gyártásával a márka ismertsége Amerikától Japánig tejed.
.
Kérlek vásárlás előtt kérdezz, akár a termékről, akár a postázásról! Csere nem érdekel! Fizetés kizárólag banki előre utalással lehetséges. Licitet NEM TÖRLÖK!
Ajánlottan postázok, sima levélként, még SAJÁT FELELŐSÉGEDRE SEM, de egyeztetés után személyes átvételre a termék helye szerinti kerületben van lehetőség, máshol NEM! Csak hétköznap! Szállítás csak a megjelölt módon!
KÉRLEK A FELTÜNTETT SZÁLLÍTÁSI MÓDOK KÖZÜL VÁLASSZ! CSAK EZEKET TUDOM BIZTOSÍTANI( személyes átvétel, Postapont)
Kérlek ne felejtsd el, hogy a Vatera szabályzatát, mindketten elfogadtuk!
A sikeres zárást követően a Vatera automatikus értesítőt küld minden esetben, ami minden információt tartalmaz (számlaszám stb. ), 7 nap áll rendelkezésedre a lebonyolításra, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot! Köszönöm!

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2019-10-13 17:40 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése