2020. január 27., hétfő

Sennheiser Momentum In-Ear - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Sennheiser Momentum In-Ear iOS 
MOMENTUM IN-EAR
A Sennheiser MOMENTUM In-Ear fejhallgató valódi nagysága nemcsak kompromisszumoktól mentes hangzásában, hanem apró részleteinek gazdagságában is lemérhető – a nanopontosságú, rozsdamentes-acél hangcsatornától kezdve a beépített mikrofonnal rendelkező, háromgombos, többfunkciós távszabályzóig.
ELEGÁNS ÉS KIFINOMULT
A MOMENTUM In-Ear megjelenése makulátlan és harmonikus. Több mint 200 elütő színű. A a konstrukció – kényelmes füldugóival – a rendkívüli megjelenésen túl az illeszkedést is elősegíti.
RAGYOGÓ ÉS ERŐTELJES
Csak egyetlen módja van annak, hogy egy kisméretű csomagban kompromisszumoktól mentes hangzást biztosítsunk: a kiváló minőségű alapanyagokat kiváló megmunkálással kell ötvözni. Ezért van az, hogy az akusztikus alkotóelemek nem tartalmaznak műanyagot. Ezeket kiváló minőségű rozsdamentes acélból készítjük, a gyártás során precíziós marási technikát alkalmazva. Ez egy olyan különbség, ami nem látható – viszont az erőteljes, mégis árnyalt, jellegzetes hangzásban jól hallható.
SZEMÉLYRE SZABHATÓ ÉS ERGONOMIKUS
Meg is feledkezhetsz a MOMENTUM In-Ear-ről. Az ergonomikus kialakítású és 15° -os szögben állítható füldugók olyan jól illeszkednek a füledbe, hogy meg is feledkezel róluk. Az extra kisméretű hangcsatornának és a négyféle méretben mellékelt – így bármely fülmérethez illeszkedni képes – fülguminak köszönhetően csak a tiszta hangzást fogod érezni.
FUNKCIONÁLIS ÉS TARTÓS
Az In-Ear kiegészítők választéka pont olyan széles, mint amilyen pici az In-Ear maga. A kiegészítők részét képezi egy masszív, keményfalú tartótok, egy egyszerűen kezelhető távszabályzó (iPhone-hoz és Androidhoz), egy elliptikus kábel, amely minimálisra csökkenti a gubancolódás és a hangveszteség kockázatát, egy aranyozott jack-csatlakozó és egy beépített, „ szabadkezes” mikrofon.
Technikai jellemzők
Fülhallgató típus: Hallójárati
Fülharang: 3 méret (S, M, L)
Minimum frekvencia: 15 Hz
Maximum frekvencia: 22000 Hz
Impedancia: 18 Ohm
Kábel hosszúság: 120 cm
Vezérlés: 3 gombos, iOS |1 gombos, Android
Kompatibilitás: iOS (Andorid -> kérdezz rá)
Az aukció a képen látható termékre vonatkozik, újként hirdetem mert újszerű állapotban van.
Számlával, garanciával. (Részletek a "Szállítási és garanciális feltételek"- ben. )
Az aukció tartalma a képen látható termék az ott látható tartozékokkal.
Minden korrekt ajánlatot meghallgatok, több termék vásárlása esetén garantáltan kedvezményt is tudok adni.

Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2020-02-17 15:37 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése