2020. március 30., hétfő

Indián vér - John Sandford - Jelenlegi ára: 540 Ft

Indián vér - John Sandford
? - ? Na, mi van, Leo? ? kérdezte Cuervo fel se nézve. Mindkét kezében pénz volt, számolt.
? Kégli kéne?
? Tedd a kezed az öledbe, Ray ? mondta Leo. Cuervo felnézett. Leo pisztolyt szegezett rá.
? Jaj, apám, minek ez? ? nyögött fel Cuervo, és kiegyenesedett ültében. Nem nézett Leo pisztolyára, de nagyon törte a fejét. ? Ha egy-két mallér kell, adhatok kölcsön.
? Tudom ? mondta Leo. ? Egyet kettőért. ? Cuervo amúgy mellékesen uzsorával is foglalkozott. Üzlet az üzlet.
? Na, frankón, Leo? ? Cuervo hanyag mozdulattal az asztalra ejtett egy köteg pénzt, szabaddá téve a revolveréhez közelebb levő kezét. ? Sitten akarsz rohadni egész vénségedben?
? Nyugi. Te csak ülj nyugodtan ? mondta Leo, és Cuervo háta mögé lépett. ? Most megbilincsellek. Tedd a kezed a szék mögé.
Cuervo engedelmeskedett, s hátrasandított, hogy lássa, mit csinál Leo.
? Előre nézz ? mondta Leo, és enyhén megbökte a tarkóját a pisztoly csövével. Cuervo előrenézett. Leo hátralépett, fegyverét az övébe dugta, és nadrágzsebéből egy obszidiánkést vett elő. A tizennyolc centiméteres eszköz fekete, üvegszerű, vulkanikus eredetű anyaga a Yellowstone Nemzeti Park egyik sziklájából származott. Kissé hullámos pengéje olyan éles volt, mint egy szike.
? Átvertelek a bilinccsel, Ray ? mondta Leo. Közvetlenül a homloka fölött belemarkolt Cuervo hajába, hátrarántotta a fejét, és egyetlen erőteljes mozdulattal elmetszette a torkát.?
John Sandford Pulitzer-díjas újságíró új krimije valós tényeken alapszik, amelyeket először egy riportsorozatban adott közre. E munkájáért jelölték első ízben az amerikai hírlapírók legrangosabb kitüntetésére. Az Indián vér tavaly sokáig a New York Times bestseller listájának egyik éllovasa volt.
Fordítók: Szentgyörgyi József
Kiadó: JLX Kiadó
Kiadás éve: 1991
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Kaposvári Nyomda Kft.
ISBN: 9637822070
Kötés típusa:: ragasztott papír
Terjedelem: 378 oldal
Nyelv: magyar
Méret: __edition. size. text
Súly: 0. 20kg
Állapot: Közepes
Megjegyzés: Gerince megtört, fedlapja kopottas.
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba!  
[(**92249782**)]

Jelenlegi ára: 540 Ft
Az aukció vége: 2020-04-20 10:32 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése