2020. április 24., péntek

Ikreknek TAKO JUMPER Ikerbabakocsi 3in1 36hó korig - Jelenlegi ára: 99 000 Ft

Kedves Vásárló!
Tekintse meg ajánlatomat, érdemes!!!   
Áruba bocsátanám az ikreim által használt, TAKO JUMPER iker, -és/vagy testvér babakocsinkat, amely rendületlenül strapabíróan szállította a fiaimat! Ha ikreket vársz, különösen nagy hasznát veheted még! Újként vettük, tehát első felhasználótól veszed! A hasznosság 0 éves kortól - 3 éves korig érvényes! Sok olyan tulajdonsággal büszkélkedhet ez a babakocsi, amely nem minden "ikres" babakocsiban van!  Ha érdekel az, hogy ne legyen gondod a növekedési ütemmel való hordozás, akkor ez MEGÉRI! Én nagyon örültem annak, hogy autóba is betehető, biztonságos hordozó is van, amely rögzíthető a babakocsira is, külön panellel! Igy, az autóba csak a kocsivázat kellett betenni, amely lényegesen kissebb helyet igényelt. Nah, de nézd az adatokat és az adatok mellé irtam A LÉNYEGES ÁLLAPOTJELLEMZÉSEKET IS, AMELY TÜKRÖZI A HASZNÁLTSÁGOT! Ne érts félre, a babakocsi JÓ ÁLLAPOTÚ, de mivel használt, azért az látszik... Én szeretem a korrekt üzletkötést és azt is, ha tájékoztatnak hibákról, vagy állapotváltozásról.
Kérem,  tekintse meg az ajánlatomat:
A csomag tartalma:
Általános leírás a babakocsiról, illetve a vázról:
-Bármelyik felépítményt - 2db mélykocsi, 2db sportkocsi, 2db autós hordozó (opcionális) - rögzíthetjük a váz bármelyik oldalára a menetiránnyal szemben vagy annak háttal;
-levehető. mosható huzatok (fényvisszaverő csikozással varrt;
-Állítható rugózási keménység;
-Központi fék;
-Nagyméretű bolygósítható kerekek, fixálási lehetőséggel;
-Sportos felnik, felfújható abroncsokkal;
-Állítható magasságú tolókar bőr bevonattal;; (ez inkább szivacsos jellegű)
-Könnyen összecsukható váz, összecsukva rendkívül kicsi helyigénnyel 52× 83× 30 cm;
-Egyszerűen rögzíthető, nagy, többfunkciós kosár;
-2 db tolókarra rögzíthető hátizsák ÚJ, NEM HASZNÁLTUK!;
-0-36 hónapos korig használható (gyermekenként);
-Az EN 1888: 2004 számú európai biztonsági normák szerint gyártot;
-A felhasznált kárpitok Öko-Tex Standard 100 bizonyítvánnyal rendelkeznek;
-A váz súlya 11 kg.
Állapotleírás:
A vázon vannak apróbb karcolások, kopások a haszálat során keletkeztek, de használhatóságot nem akadályoz, csupán esztétikai jellegű! A tolókar szivacsbevonatán is vannak sérülések, de inkább apróbbak (az első kocsiba behelyezés alatt keletkeztek, amikor nem tudtuk, hogyan fér be) Ez is csak esztétikai jellegű, használható, nem foszlott vagy használhatatlan tolókar!
Mélykocsi(Mózeskosár)
-állítható fejtámla - ÚJDONSÁG!
-a felépítményt ideálisan befedő lábzsák;
-szúnyoghálós szellőző;
-a mélykocsi gondolát és a sportkocsit teljesen befedő levegőztetős, esővédő -fólia;
-fogantyú segítségével hordozható;
-méretek: 75× 35;
-egy mélykocsi gondola súlya: 5 kg.
ÁLLAPOTLEÍRÁS:
A belső huzatok (fekvő és oldal) kimoshatóak, ezen látszik enyhe használódottság, de nem vészes. Az egyik kosár állítható háttámlája (ez akkor lesz nagyon jó, mikor ülni kezd a gyerkőc), kicserélésre szorult, mert elpattant a gyermek mozgolódása alatt. Müanyagból készült az eredeti és mi fémmel pótoltuk a töröttet. Megjegyzem, sokkal strapabíróbb lett!: )
Sportkocsi
-több lépcsőben állítható, levehető tető (egy pici helyen utánvarrott, de nem látni, csak jó tudni), szúnyoghálós levegőztető fej fölött, teljesen lecsukható a tetőrész! A tetőhöz kapcsolódik egy védőpalást, amely védi a gyermeket és zártabbá teszi a hőmérsékletet (nem fúj át a kocsin a szél könnyen), a paláson két plusz zseb van. ;
-levehető, fóliázott védőkorlát; (a fólia sajnos erősen sérült lett, így nincs már)
-állítható lábtartó;
-több lépcsőben állítható háttámla;
-teljesen vízszintes pozícióba is állítható;
-állítható magasságú, 5-pontos biztonsági öv;
-lábzsák;
-egy sportkocsi gondola súlya: 5 kg.
-mindkét verzióhoz passzoló esővédő.  
Autósülés: Karwala márkájú 0-10 kilóig terhelhető
-E20 44R -04 2064 minosítési bizonyítvány;
-a legkisebb babáknak puha, szűkítő betét;
-könnyen állítható, védőpántos, 3-pontos biztonsági öv;
-állítható, hordozó kar;
-lehajtható tető és lábvédő takaró;
-adapter a vázon való rögzítéshez;
Hozzávaló napellenző, lábzsák (lábvédő takaró), belső ülés védő huzat. Kimosható a belső üléshuzat és az "alaphuzat"külső is egyaránt a napellenző, lábzsákkal együtt. A termék oldalán, sértetlen matricák és leírási útmutató van az autóba beszereléshez!
Állapota: Jó állapotú, széleken 1-2 kissebb fakulás látható a mosás miatt, valamint a varrott cimke töredezett.
Mérési adatok (váz és kocsi):
A kocsi (minden nélkül, alapváza) összecsukva 26cm oldalmagas és 92cm széles(kerék-kerék táv), 83cm magas(tolókartól - kerékabroncsig, kerék nélkül)
A kocsi kinyitott távolsága (tolókar és a babakocsi hátuljáig) 102cm
A kocsi magassága (babakocsi napvédőbúra tetőtől - kerék aljig) 115cm
A babakocsi, fekete-szürke alapszínű. A hordozók világosbarna(mogyoró) és körmintás középen.
PLUSSZ KELLÉKEK:
2 DB ESŐVÉDŐ, ESŐKABÁT HUZAT A KOCSIKRA amely már a mózeskosárra is rátehető. ÉP, SÉRTETLEN, NINCS RAJTUK LYUK, FOLT! GUMIROZÁSA (SZÉLEKEN) NEM NYÚLTAK!
2 db Pelenkázó hátizsák, vagy Etető hátizsák (ki minek haszálja majd), MI NEM HASZNÁLTUK, ÚJJAK!!! Ezek a termékek tépőzárral rögzíthetőek a kocsi tolókarjára. A hátizsákok pántjai cipzárral állíthatóak, nyitható és zárhatóak. Több kis zseb van rajtuk és nagyon dizájnos!!!
A termék minősége, állapota:
Minden termék használható, sérülést illetve használtságára tekintettel hibát jeleztem, amit láttam!   Besorolása: Használt, de  Újszerű.  
 
A termékek állapotjelzésének megfelelően. Az ÚJ, CIMKE NÉLKÜLI jelölésnél: Sosem használt, vagy csak próbált termékről és egyszeri (feladás előtti) mosása volt. ÚJSZERŰ jelölésnél: A termékek  használtak ugyan, de nem nyúltak, kopottak, szakadtak, foltosak! Patentolásuk,, cipzárolásuk rendben vannak. HASZNÁLT jelölésnél: Mosható és maradandó csekély foltosodás, bolyhosság, szinfakulás, minta töredezés, alakvesztés előfordulhat, de ezt megpróbálom jelezni is az adott terméknél (ha észreveszem). Apró, tűhegynyi varrott "lyuk" lehetséges, de ezt is jelezni próbálom!
 
Lyukas, hordhatatlan darabot nem teszek egy csomagba sem! Olyan terméket sosem árulok, amelyet én magam vagy a családom bármely tagjára sem adnék  fel!
 
Állat és füstmentes háztartásból valóak!
 
A termék postázási díjja csak becsült érték (JELZEM, HA  PONTOS ÖSSZEGET TUDTAM IRNI RÁ) a Postai díjszabás alapján számolom ki! A megvásárlás esetén becsomagolt súlyról küldöm el a tájékoztatót az aktuális feladási áráról! Minden vásárlási esetben ÖNÁLLÓAN küldeni szoktam értesitőt, mert a rendszer autómatikus üzenetet is küld, de néha nem tudja jelezni ÖN felé! Ajánlottan küldöm minden termékemet! A POSTADÍJ TELJES CSOMAGRA (ÁLTALÁNOS) VAN FELTÜNTETVE, AMELY PONTATLAN A VÁSÁRLÁS NAPJÁIG!
Az utalás OTP Bankszámlára lehetséges, személyes átvételt lakhelyem környezetében, vagy legfeljebb 100 km - körzetben tudok vállalni, előzetes megbeszélt idő alapján! Továbbá, átvehető még MONOR és környékén személyesen (a férjem ott dolgozik). A szállítási mód a POSTÁNÁL nagyon drága, így mindenképp futárszolgálat lenne, aminek még utána kell érdeklődöm. Minden esetre, kb 8-10 ezer forint környékén van, a súly alapán. Ezzel lehet számolni....
 
Kérek minden KEDVES VÁSÁRLÓT, hogy amennyiben leüti termékemet OLVASSA EL A EZT A TÁJÉKOZTATÓT is mielőtt végleges vásárlásnál dönt KÉREM, a termékek lemért adatait is figyelembe venni! Ha a tájékoztató után megveszi a termékemet, úgy kérem 3 munkanapon belül biztosítson komoly szándékáról, 1 hét türelmi időt várok!   A vásárlás kiegyenlitését kérem mihamarabb, de legkésőbb 10 nap alatt intézzük el! Jelenkezés elmulasztása esetén, valamint kiegyenltés hiányában NEGATIV ÉRTÉKELÉS mellett újból meghirdetem a terméket! Ha további termékemre vár, kérem jelezze szándékát és tegye meg a szükséges lépéseket is (licitálás). Vásárlástól számtva 10 nap múlva értékelést KÖTELEZŐ leadnom, ezért kérem, hogy ezen belül bonyoltsuk le a vásárlás fázisait!
 
Örülök, hogy szántál időt a hirdetésemre és megtekintetted!
 
Más termékeim is hirdetés alatt állnak, kérem, ha tudja, tekintse meg őket! Sok Iker, Ikres ruházat, játék, cipő is található!
 
További szép napot kívánok Ebby2  
 
Ebby2
 
Szállitási sablonhoz: Kedves Vásárló!
 
Csak ajánlva adok fel terméket, hogy biztosan megérkezzen! A termékeket megfelelő minőségben, hirdetett állapotban adom fel! Értesitem arról, ha a csomag feladásra került, valamint arról, hogy ha akadályba ütközik! Ikreim vannak, nehéz a felügyelet megoldása és ettől függök én is. A rossz idő és a betegség miatt tolódhat a feladás, de igyekszem egy hét alatt lebonyolitani a feladást!
 
Köszönet a megértésért és türelemért: Ebby2


Jelenlegi ára: 99 000 Ft
Az aukció vége: 2020-04-25 04:40 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése