2020. június 29., hétfő

Spielen wir Deutsch Német nyelvi társas játékokFog - Jelenlegi ára: 2 241 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
706286
Spielen wir Deutsch Német nyelvi társas játékokFoglalkoztató füzet 8-10 éveseknek
Játsszunk németül a nyelvórán és otthon is! Játsszanak a gyerekek egymással, és játsszanak a gyerekek a szüleikkel is! A 10+1 játékból álló különleges nyelvi társasjátékgyűjtemény változatossá és élvezetessé teszi a 8-10 éves korosztály érdeklődésének és angoltudásának megfelelő témakörök (család, napi tevékenységek, öltözködés, utazás, állatok stb. ) szókincsének és nyelvtanának gyakorlását. Játékos párbeszédek segítségével szórakoztatva fejleszti a diákok beszédkészségét. A füzetek és a játékkártyák kedves színes illusztrációi élményszerűvé varázsolják a német nyelv kisiskolás korban való elsajátítását. A nyelvi társasjátékok párban játszandók és változatosan, kreatívan, többször is ismételhetők. Egy dosszié - amelynek belső oldal játéktábla - tartalmazza a két játékos számára a kék, illetve a piros füzetet, valamint a kivágandó játékkártyákat és egy szószedetet. Tanórai és otthoni gyakorlásra, gyereknek, tanároknak és szülőknek egyaránt ajánljuk. A kötetet Fatér Anna illusztrálta.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 2 241 Ft
Az aukció vége: 2020-06-29 15:36 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése