2020. december 27., vasárnap

A Generális (Buster Keaton) - Jelenlegi ára: 790 Ft

Jó állapotban lévő használt DVD!
Hang (borító alapján): némafilm
 Felirat (borító alapján): magyar,  angol
Buster Keaton: A generális
(The General)
Rendező:  Buster Keaton, Clyde Bruckman
Szereplők: Buster Keaton, Marion Mack, Charles Henry Smith  
Leírás:
Buster Keatont a nagy nevettetők közt szokták számon tartani. De Keaton nemcsak komikus, hanem történet-kitaláló, rendező, igazi művész-filozófus, a filmművészet géniuszainak sorában a helye.
A Generális a némafilm meghatározó, műfajteremtő darabja, a filmtörténelem kiemelkedő alkotása.
Keaton ebben a filmben egy fiatal, lelkes masinisztát alakít, Johnny Gray-t, aki az Amerikai Polgárháború idején jelentkezik katonának, de elutasítják, mert mozdonyvezetőként több hasznot tud hozni. Amikor az egyik északi kéme ellopja a vonatot, amin a szerelme is rajta van, Gray egy másikon ered a nyomába. Hajmeresztő jeleneteket láthatunk, melyekben Keaton maga szerepel, így a kaszkadőrök is "ősatyjuknak" tekinthetjük.
Extrák:
-
Személyes átvételre szinte minden nap, reggel 08. 00 és este 20. 00 óra között van lehetőség (előre egyeztetett időpontban! ),  a címünkön (IX. kerület, Viola utca).
Amennyiben postán szeretné megkapni a terméket, kérem vegye figyelembe, hogy CD-t és DVD-t kizárólag csak bélelt borítékban, ajánlott küldeményként tudunk felelősséggel feladni.
Postázást kizárólag átutalásos, előre fizetés esetében vállalunk!
FoxPost sajnos nincs a közelünkben, ezért csak hetente egyszer tudjuk vállalni, hogy elmegyünk oda. Amennyiben ezt a módszert szeretné választani, akkor elképzelhető, hogy pár napot várnia kell a feladásra.

Jelenlegi ára: 790 Ft
Az aukció vége: 2020-12-27 17:45 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése