2021. október 30., szombat

Légzésfigyelő, két lapos - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Hibátlan állapotú légzésfigyelő. Nem riaszt feleslegesen, de ha merül az elem csipog.
Fizetés csak előre utalással, vagy személyes átvétel esetén Nyíregyházán, készpénzben. A vételár beérkezését követően 2 munkanapon belül tudom feladni a terméket.  
Ezt írja a gyártó:
-Állandó felügyeli a baba mozgását és légzését.
-Kék led jelzi a légzőmozgást.
-Akusztikus és vizuális (vörös fény) riasztás, ha a légzés megszűnik több, mint 20 másodpercre, vagy ha a légzésszám jelentősen lelassul.
-Emellett a világon elsőként úgy került kifejlesztésre, hogy a rövid kábelek kiküszöbölik a kábelfulladásból eredő kockázatokat.
Biztonságos és integrált rendszer: A monitor egység csatlakoztatható az érzékelő párnákhoz melyek a matrac és kiságyrács vagy ágyalap között találhatóak. A rendkívül érzékeny érzékelők közvetlenül nem érintkeznek a babával. Csecsemőt a mozgásában semmilyen módon sem korlátozzák vagy akadályozzák.
A passzív érzékelők teljesen biztonságosak, nem bocsátanak ki semmilyen sugárzást. A baba nem látja és nem is érzi, a készülék mégis érzékel minden baba által keltett légzést és mozgást.
Ameddig a baba nem tud a kiságyban önállóan helyet változtatni, 1 szenzorpadot szabad használni. Amikor már önállóan képes a baba a hely változtatására, a második szenzorpadot is be kell üzemelni.
A szenzorpadokban érzékenység szabályozó található, gyárilag 3-as (legérzékenyebb)érzékenységi fokozatra állítva.
Áramforrás: 4db AA elem
Kör alakú szenzorpad
Mérete: 21 cm átmérőjű

Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2021-10-31 04:52 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése