2022. augusztus 5., péntek

„summerfriend” macskaház játékegérrel, macskaágy, Cica kuckó / barna - cappuccino - Jelenlegi ára: 13 700 Ft

Kényeztesd házikedvenced saját ágyikóval.  - A márka „ summerfriend” macska odú különösen puha velúrból a megfelelő méretben készült, melynek köszönhetően biztonságérzetet nyújt cicusa számára. Kétségtelen, hogy az odúban töltött idő a felejthetetlen kipihenés érzését adja.
Ideális pihenőhely!  Ahhoz, hogy házikedvenced mindig kiegyensúlyozott legyen nagyon fontos, hogy biztosítva legyen számára egy hely, ami csak az övé és ahol teljes egészében kitudja pihenni magát.
Hozzáillő játékkal:  Mi az, ami egy macska számára egy helyet még érdekesebbé tud varázsolni? Természetesen a megfelelő játékeszköz! Ha neked éppen más elfoglaltságod van az odúhoz tartozó játékegérrel macskád egyedül is nagyon jót fog szórakozni.
Azonnal használható!  Más termékekhez képest ezt a macskaodút a cicus azonnal felfedezheti, elfoglalhatja. Nincs elpocséklott idő, amit a gazdi az odú összeállításával tölt, miközben házikedvence türelmetlenül téblábol körülötte.  Említésre méltó fontos szempont, hogy a terméket az EU partnerek elismerik, mivel a felhasznált alapanyagok és a kivitelezés teljesmértékben megfelel az előírt feltételeknek.
Könnyen tisztítható!  A macskaodú tisztántartása nem okoz nagy fejtörést. A belső textilrész kivehető és tisztítható, a külsőrész pedig mosógépben mosható. De a lejobb, ha saját magad megbizonyosodsz a termék előnyeiről.
Köztudott tény, hogy a macskák imádják a meleg, kényelmes helyeket, ahol jól betudnak kuckózni kedvenc időtöltésükhöz a pihenéshez. A „ summerfried” macskaodúban cicusa megtalálja mindazt amire vágyik, kényelem és a felfedezés élménye valami új iránt. A puhaságot növeli a kb. 2cm vastagságú pamut gyapjú, az odúba történő bejutás megkönnyítése érdekében a fenti szélek megerősítésre kerültek. Az extra puha belsőrész tisztításhoz egyszerűen és könnyen kivehető, vagy el is hagyható, ha házikedvence több helyet igényel, vagy helyét cicabarátjával is szeretné megosztani. Minden fekhelyhez egy játékegér is tartozik. Ez a termék a márka „ summerfriend” legújabb találmánya, melyet a Magyarországon üzemelő varroda tapasztalt szakemberei nagy körültekintéssel készítenek. A termék kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával készül, csomagolás előtt a termékek átvizsgáláson esnek át, és csak a kifogástalan minőségű macskafekhelyek kerülnek értékesítésre. A választott termékhez hosszantartó örömet kíván Önnek és házikedvencének a „ summerfriend” csapat összes tagja.

Jelenlegi ára: 13 700 Ft
Az aukció vége: 2022-08-06 03:51 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése