2017. június 25., vasárnap

Fényképezés, Fotó, teleobjektív, zoom, objektív, lencse, Opteka LR 1300 HD, Nikon, Canon, stb. - Jelenlegi ára: 57 000 F


Opteka LR 1300 HD nagyfelbontású, precíziós tele-zoom objektív, 650-1300mm F/8-16 (Platinum-széria, japán tervezésű kínai termék)
dobozában, ahogy a boltból elhoztam, minőségi, vállra is akasztható hordtáskával
vadonatúj, karcmentes fém házban, tükörtiszta lencsézettel, csak kipróbálásra használtam, 10-15 fotó erejéig.
Nyomatékosan kérek minden Kedves Érdeklődőt, hogy csak azok licitáljanak, akik tudják, hogy mit vesznek, akik tudják kezelni, mert árut vissza nem veszek. A termék kifogástalanul működik, de tapasztalataim szerint nem alkalmas sportesemények és egyéb, gyorsan mozgó célpontok fényképezésére (legalábbis, ami az én képességeimet illeti... ). Nehéz, 2 kg, csak állványról használható, és nincs autofókusz. Tehát állványról, manuálisan kezelhető. Akinek van türelme megtanulni, aki tud vele fotózni, annak sok örömet szerez majd, de nekem sajnos nem jött be: körülményes és a felszín hőleadásától szétpezsegtek a képeim. Talán nem 30C felett kellett volna kipróbálnom.
Hozzá adok egy vele együtt vásárolt, szintén vadonatúj Opteka 2x telekonvertert, ami a gyújtótávolságot megkétszerezi, vagyis az alapzoom gyújtótávolságát 1300-2600mm-esre emeli. Ezt külön meg kell tanulni!
Hozzá adok egy vele együtt vásárolt, szintén vadonatúj Opteka, ún. T-Mount adaptert, amely lehetővé teszi, hogy a fenti lencsét más tükörreflexes fényképezőgépekkel együtt is használhassák. Részletes típuslistát lásd lentebb.   
Technikai adatok:  
kompatibilitás: Canon, Fujica, Konica, Minolta, Nikon, Olympus, Pentax U, Pentax PK, Yashica
Rekesz (apertúra): f/8-16 (között használható)
külső lencse átmérő - 95 mm
zoom mozgatása - pumpálós (kitol, behúz) - reteszelhető
méretei: 46, 99 cm x 10, 16 cm (hossz / legnagyobb átmérő)
súlya: nettó 2 kg, kiegészítőkkel 2, 5 kg

Jelenlegi ára: 57 000 Ft
Az aukció vége: 2017-07-16 07:03 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése