2021. július 28., szerda

GALLMET-N epesav kapszula 60 db - Jelenlegi ára: 5 350 Ft

Emésztési gondjai vannak? Élvezze étkezéseit GALLMET természetes epesavakat tartalmazó étrend-kiegészítőkkel, melyek epeműködését is támogatják!
 
Élvezze étkezéseinek örömét emésztésének támogatásával is!
 
GALLMET-N természetes epesavakat tartalmazó, bélben oldódó, étrend-kiegészítő kapszula.
 
Bizonyos kor fölött az emésztési folyamatok már észrevehetően megváltozhatnak, azonban ezeket kedvezően befolyásolhatják a GALLMET hatóanyagai
 
Az igényeinek és a pénztárcájának megfelelő csomagolásokból választhat: 10 kapszulás doboz valamint 30 és 60 kapszulás flakonok. Minden kiszerelés megtalálható a termékeink között! Ehhez kattintson erre a szövegre!
 
GALLMET-N természetes epesavakat tartalmazó, bélben oldódó étrend-kiegészítő kapszula
Kiszerelés: 30 kapszula
Nettó tömeg: 6g
Összetevők: szárított marhaepe; kapszula héj: hidoxi-propil-metil-cellulóz; tömegnövelő: mikro-kristályos cellulóz; kapszula héj: gellan gumi; csomósodást gátlók: szilícium-dioxid, magnézium sztearát
Ajánlott napi adag: reggel 1, délben 1-2 és este 1 kapszula közvetlenül a jelentősebb főétkezések előtt, a testsúlytól és az egyéni reagálásoktól függően
Ne fogyasszon többet, mint az ajánlott mennyiség! A terméket kisgyermekek elől elzárva, hűvös helyen kell tárolni. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Hatóanyagok a napi adagban, háromszori főétkezés (reggeli-ebéd-vacsora) esetén:
 
Kapszula darabszám
1
2
3
4
Szárított marhaepe (mg)       
125
250
375
500
 
A készítmény nem szedhető heveny eperohamok és epevezeték-elzáródás okozta sárgaság esetén, valamint terhesség alatt. Egyéni érzékenységtől függően az első néhány napban enyhe hasmenés, émelygés előfordulhat. Epére ható egyéb készítményekkel együtt használata nem ajánlott.
Minőségét megőrzi a csomagolás oldalán lévő ideig: nap-hó-év
OÉTI regisztrációs szám: 9332/2011
European Patent Pending: EP11156006. 6
A GALLMET-M és GALLMET-N emésztésre ható étrend kiegészítők közötti választáshoz a következő információkat adjuk. Mindkét termék hasonló mennyiségben tartalmaz epesavakat, de a GALLMET-M még gyógynövényeket is tartalmaz. A gyógynövények kiegészítik az epesavakat, de vannak, akik kedvezőtlenül reagálhatnak a gyógynövényekre. A GALLMET-M termékben lévő gyógynövényekre érzékenyek számára a GALLMET-N termékeket ajánljuk. Javasoljuk, hogy használják egyiket 2-4 hétig, majd a másikat és azt szedjék tovább, amelyik jobb hatást vagy érzetet váltott ki.
A két készítmény az egyéni állapottól, érzékenységtől és reagálástól függően eltérő hatékonyságú lehet, amit előre nem lehet pontosan meghatározni, de mindkét készítmény emésztőrendszeri hatása hasonló.
Mindkét termék megtalálható aukcióink között!

Jelenlegi ára: 5 350 Ft
Az aukció vége: 2021-07-29 04:37 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése