2021. július 28., szerda

Oral-B Professional Care OxyJet Szájzuhany HIBÁS - Jelenlegi ára: 6 990 Ft

Oral-B Professional Care OxyJet Szájzuhany
Új , kishibás termék, gyári dobozában. ( a fedél egyik zsanérja letört, működését nem befolyásolja)Utolsó képen fotózva.
Rtsz: kd54, kd63, kd56, kd61
Eredeti kiskereskedelmi ára: 17. 000 Ft
Allinshop eladási ár: 6990 Ft
Termékről: (fordított szöveg)
Termékleírás
Az Oral-B Oxyjet Irrigator, a világ legtöbb fogorvos által ajánlott márkájú fogkeféje segít a mélytisztításban és az egészséges fogínyben. A mikrobuborék technológiának köszönhetően az Oral-B Oxyjet irrigátor mélyen megtisztítja az ínyt és megtámadja a káros baktériumokat. Az Oral-B Oxyjet irrigátor nemcsak javítja az íny egészségét, hanem az ételtörmelék kíméletes eltávolításával is tisztít bizonyos területeket. Az Oral-B Oxyjet Szájzuhany is állítható, így csak be kell állítania a vezérlőtárcsát, és a víznyomást magas vagy alacsony között kell változtatnia. Használja az Oral-B Oxyjet Szájzuhany szájvízzel vagy anélkül a napi fogmosás megfelelő kiegészítőjeként.
Doboz tartalma 1 OxyJet tisztító rendszer és 4 OxyJet fej
További termékinformációk
Fedezze fel az Oral-B Oxyjet Szájzuhanyt A fogmosás nem mindig elegendő az íny megfelelő ápolásához, de az Oral-B Oxyjet Irrigator tisztítja és masszírozza őket, hogy egészségesek legyenek. A mikrobuborék technológiának köszönhetően az Oral-B Oxyjet irrigátor mélyen megtisztítja az ínyt és megtámadja a káros baktériumokat. Ráadásul finoman eltávolítja az élelmiszer-részecskéket a célzott tisztítás érdekében. Az Oral-B Oxyjet Szájzuhany a személyre szabott tisztítási élményt is lehetővé teszi a sugárfunkcióknak és az állítható nyomásszabályozásnak köszönhetően. Az Oral-B Oxyjet Szájzuhanyt úgy tervezték, hogy tisztának és frissnek érezze magát, és szájvízzel vagy anélkül is használható, mint a napi fogmosás tökéletes kiegészítője. Az Oral-B Oxyjet irrigátor opciói és előnyei Mikrobuborék technológia Az Oral-B Oxyjet Irrigator mikrobuborék-alapú technológiával támadja meg a lepedéket okozó baktériumokat. Gyengéd tisztítás az egészséges ínyért Az Oral-B Oxyjet Szájzuhany egy rotációs öntözőrendszert tartalmaz, amely megtisztított levegő mikrobuborékokkal gazdagítja a vizet az egészséges íny támogatása és egy gyengéd masszázs érdekében. Bizonyos területek kíméletes tisztítása Az Oral-B Oxyjet irrigátor gyengéden tisztít a fogak között, hogy eltávolítsa az ételrészecskéket. Bizonyos területek kíméletes tisztítása Az Oral-B Oxyjet Szájzuhanyt úgy tervezték, hogy tiszta és friss legyen. Ezenkívül szájvízzel vagy anélkül is használható, hogy élvezhesse a friss leheletet és leküzdje a baktériumokat.
Hogyan kell használni az Oral-B Oxyjet Szájzuhanyt?
Első lépés :
Helyezze az egyik fúvókát az Szájzuhany fogantyújába. Töltse fel a víztartályt langyos vízzel. Ha szájvizet szeretne adni a vízhez, ne felejtse el először feltölteni a tálat meleg vízzel, majd hozzáadni a szájvizet. Kapcsolja be a Szájzuhanyt.
Második lépés :
A nyomásszabályozó tárcsával válassza ki a víznyomást, egy (lágy) és öt (nagy) között. Az Oral-B azt javasolja, hogy kezdje a legalacsonyabb szinten, különösen akkor, ha az ínye vérzik, vagy ha egy gyermek fogja használni a Szájzuhanyt.
Harmadik lépés :
Válassza ki a vízsugár funkcióját. Válassza ki az egyes sugárokat az adott területek tisztításához, vagy a többsugarasokat az íny gyengéd masszírozásához.
Negyedik lépés:
Álljon a mosdó fölé , és vezesse a fúvókát a fogain és az ínyén, majd csúsztassa el a fogantyú kapcsolóját a vízsugár aktiválásához. Élvezze az Oral-B tisztítást.
Gyakori kérdések
Miért érdemes Szájzuhanyt használni?
Az Oral-B öntözőberendezések ideális kiegészítői a napi fogmosásnak, valamint ideális lehetőségek az íny egészségének javítására. Az öntözőberendezések segítenek eltávolítani az ételrészecskéket, és finoman masszírozzák az ínyt a vérkeringés serkentése érdekében.
Mikor használjak Szájzuhanyt ?
A fogorvosok naponta legalább kétszer javasolják a fogmosást. A fogmosás után az Oral-B azt javasolja, hogy használjon fogászati Szájzuhanyt bizonyos területek tisztításához és a kiváló ínyhigiénia biztosításához.
Használhatok fogászati Szájzuhanyt, ha érzékeny a fogam vagy az ínyem?
Igen, a Szájzuhany nyomása az érzékenység szintjének megfelelően állítható be. Csak válassza ki az öt nyomásmód egyikét. Az Oral-B azt javasolja, hogy kezdje a legalacsonyabb szinten, különösen akkor, ha az ínye vérzik, vagy ha egy gyermek fogja használni az öntözőt.
ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK
Szájzuhany típusa Elektromos
Fejek száma 4
Csomag tartalma 1 x Szájzuhany 4 x Fogkefefej
Mozgás típusa Oszcilláló
Intenzitási szint 5
Előnyök Fehérítés, Tisztítás, Fogíny ápolása
Szín Fehér
Víztartály kapacitása 600 ml
Tápellátás típusa Hálózati
Tájékoztatjuk vevőinket, hogy a terméktől való elállást higiéniai okokból kifolyólag nem tudjuk biztosítani! Köszönjük megértésüket.

Jelenlegi ára: 6 990 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 12:13 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése