2022. december 12., hétfő

Roar Amber matt TPU szilikon hátlapvédő telefontok telefontartó gyűrűvel - Iphone 11 Pro Max, Fekete - Jelenlegi ára: 2

 Matt hátlap tok gyűrűvel. Megvédi a készülék kényes burkolatát a karcolásoktól és sérülésektől. Speciális gyűrűvel van felszerelve, amely megkönnyíti a filmnézést vízszintes helyzetben. Kompatibilis a mágneses autós tartókkal.
A legjobb minőségű TPU-ból készült; a rugalmas anyag megkönnyíti a tok összeszerelését / szétszerelését és elnyeli az esés során fellépő ütéseket. A rugalmas anyagból készült integrált gombburkolatok maximalizálják az okostelefonnal végzett munka kényelmét.
A matt textúra csúszásgátló tulajdonságokat mutat, így a tok biztonságosan fekszik a kézben, és csökkenti annak kockázatát, hogy a telefon kicsússzon a kézből. Ezenkívül könnyen tisztítható; csak egy kevés víz elég a törmelék eltávolításához.
A hátoldalon található visszahúzható gyűrű biztosítja a készülék biztonságos fogását minden helyzetben, és lehetővé teszi a telefon vízszintes helyzetbe állítását, ami megkönnyíti a filmek és fényképek nézését. A gyűrű 360 fokban elforgatható, mágneses tartókkal kompatibilis.
A termék kiszállítási ideje 2-3 munkanap.
A termék cikkszáma: #499461


Jelenlegi ára: 2 580 Ft
Az aukció vége: 2022-12-13 05:05 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése