2022. december 26., hétfő

Russell Hobbs 24420-56 Steam Power gőzállomás (24420-56) - Vasalók és vasalórendszerek - Jelenlegi ára: 40 700 Ft

Tulajdonságok: Akár a gyűrődéseket vasalná ki a gyermekei iskolai egyenruhájából, akár a farmerruhájából simítaná ki a mély ráncokat, ez a gőzállomás erőteljes gőzerővel gondoskodik róla, hogy Ön könnyedén végigsuhanjon minden anyagon. Vízkőtelenítő funkció. Többé nem kell aggódnia a gőzállomás gyakori vízkőtlenítése miatt, mivel az már speciális vízkőmentesítő rendszerrel kapható, melyet úgy alakítottunk ki, hogy a vizet már a tartályba menet szűri és tisztítja. Ez a víztisztító rendszer csökkenti a vízkő lerakódását, és segíti a tartályba kerülése megelőzését, így az Ön Steam Power fekete gőzállomásának víztartálya olyan marad, mint újkorában. Gőzkibocsátás: 90 g. A meggyőző 90 grammos gőzteljesítményű Steam Power Steam fekete gőzállomás párásítja és könnyebben vasalhatóvá teszi a szövetet, így az eszköz készen áll a legszívósabb ráncok és redők gyors kisimítására. 4, 5 bar nyomás2400 Watt teljesítmény1, 3 literes kivehető víztartályGőzkibocsátás: 90 gVízkőtelenítő funkcióRozsdamentes acél vasalótalp60 mp-es gyors felmelegedésHasználatra kész jelzőfényVezeték tárolása a készüléken1, 9 méteres vezeték Teljesítmény 2400 Watt Vasalótalp anyaga Rozsdamentes acél Víztartály űrtartalma 1300 ml Szivattyúnyomás 4. 5 bar Folyamatos gőzkibocsátás 90 g/perc Hálózati kábel hossza 1. 9 m
Tulajdonságok:
Akár a gyűrődéseket vasalná ki a gyermekei iskolai egyenruhájából, akár a farmerruhájából simítaná ki a mély ráncokat, ez a gőzállomás erőteljes gőzerővel gondoskodik róla, hogy Ön könnyedén végigsuhanjon minden anyagon.
Vízkőtelenítő funkció. Többé nem kell aggódnia a gőzállomás gyakori vízkőtlenítése miatt, mivel az már speciális vízkőmentesítő rendszerrel kapható, melyet úgy alakítottunk ki, hogy a vizet már a tartályba menet szűri és tisztítja. Ez a víztisztító rendszer csökkenti a vízkő lerakódását, és segíti a tartályba kerülése megelőzését, így az Ön Steam Power fekete gőzállomásának víztartálya olyan marad, mint újkorában.
Gőzkibocsátás: 90 g. A meggyőző 90 grammos gőzteljesítményű Steam Power Steam fekete gőzállomás párásítja és könnyebben vasalhatóvá teszi a szövetet, így az eszköz készen áll a legszívósabb ráncok és redők gyors kisimítására.
4, 5 bar nyomás
2400 Watt teljesítmény
1, 3 literes kivehető víztartály
Gőzkibocsátás: 90 g
Vízkőtelenítő funkció
Rozsdamentes acél vasalótalp
60 mp-es gyors felmelegedés
Használatra kész jelzőfény
Vezeték tárolása a készüléken
1, 9 méteres vezeték Teljesítmény 2400 Watt Vasalótalp anyaga Rozsdamentes acél Víztartály űrtartalma 1300 ml Szivattyúnyomás 4. 5 bar Folyamatos gőzkibocsátás 90 g/perc Hálózati kábel hossza 1. 9 m

Jelenlegi ára: 40 700 Ft
Az aukció vége: 2022-12-27 03:35 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése