2015. október 31., szombat

Hello kitty ékszer szett, postaköltség nincs - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

Eladó ékszer szett. lánc+fülbevaló+gyűrű
100% vadonatúj és jó minőségű
 Anyag: ötvözet borítás
Típus: hello kitty( macska)
Súly: 10g
A TERMÉKEK NAGY TÖBBSÉGE 2HÉT, MAX 1HÓNAP ALATT MEGÉRKEZIK!
Csúszás ünnepek idején, november, decemberi időszakban megtörténhet, ezért ha karácsonyi ajándék lesz a termék, érdemes időben megrendelni.
AZ ÖSSZEG BEÉRKEZTÉT KÖVETŐEN (MINT KÖZVETÍTŐ) RENDELJÜK MEG AZ ADOTT TERMÉKET A KÜLFÖLDI ELADÓTÓL A VEVŐ CÍMÉRE . A SZÁLLÍTÁSI IDŐ 15-60 MUNKANAP KÖZÖTT BONYOLÓDIK LE. KAPCSOLATTARTÁS EMAILBAN TÖRTÉNIK AZ ADATOK ÉS EGYÉB INFORMÁCIÓK MEGŐRZÉSE MIATT ÉS BIZTONSÁGI OKOKBÓL . VÁSÁRLÁS UTÁN KAPSZ EGY ÉRTESÍTŐT, DE UTALÁS ILLETVE ADATEGYEZTETÉS MIATT(MÉRET SZÍN, PONTOS CÍM STB. )KÉREM VEDD FEL VELEM A KAPCSOLATOT EMAILBEN! HA NEM TUDSZ EGY HÉTEN BELÜL UTALNI, KÉREM JELEZD FELÉM, IGYEKSZEM RUGALMAS LENNI, DE MIND! ENFÉLEKÉPPEN JELEZD FELÉM!
A hirdető vállalja: A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé. Aukcióval kapcsolatos kérdések kezelését, megválaszolását. A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között. Fizetés minden esetben előreutalással oldható meg, utánvételre nincs lehetőség.

Jelenlegi ára: 1 100 Ft
Az aukció vége: 2015-11-21 08:13 . Hello kitty ékszer szett, postaköltség nincs - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése